HomeErvaringen

Ervaringen

Renata is een vrouw voor wie ik groot ontzag en achting heb. Als de crisis diep is, of het verlangen of ambitie groot dan heb je een coach nodig is sterk genoeg is om deze diepte met je aan te gaan. Renata is zo'n coach. Als het verlangen van transformatie, van ego of eigenwaarde, onweerstaanbaar is dan heb je een gids nodig die de gladste paden kent. Renata is zo'n gids. Als de zwarte nacht van het verdwijnen van vertrouwen in alles je omringt dan heb je een sterke hand nodig die je naar je eigen licht kan leiden. Renata is zo'n hand. Liefdevol, ontwapenend, en niets dan authentiek maar met een ijzeren vertrouwen in een way out. Sterk, en vasthoudend, en hard als het gewoon nodig is het pantser te doorbreken. Als je het aan wilt gaan, en je weet dat draaien niet meer werkt, dan kan alleen een vriend je helpen. Renata is zo'n vriend.
Raimond H.

In een voor mij lastige periode heeft Renata mij mezelf op een positief confronterende, open, warme, uitdagende, veilige en zeer deskundige manier inzichten en handvatten laten verschaffen waar ik de rest van mijn leven, zakelijk én privé, individueel én sociaal, in uitzonderlijke én dagelijkse situaties, nog heel veel plezier van ga hebben. Renata legt niks op en legt je geen blauwdrukken voor, maar laat je zelf dingen ontdekken en blootleggen, waarna ‘oplossingen’ zich ontvouwen die passen en eigen voelen. Renata heeft me geholpen Joyce 2.0 neer te zetten; zekerder, aardiger voor zichzelf, gelukkiger en klaar voor de weerbarstige buitenwereld. Dank je wel Renata! En dikke 10 wat betreft je NPS!

Joyce G.                     

Door de begeleiding van Renata voel ik me completer en is mijn gevoel op z'n plek gevallen. Ik sta steviger in het leven en kan het plaatsen als ik me minder goed voel. De inzichten die ik opgedaan heb doormiddel van haar manier van werken, daar heb ik mijn leven lang iets aan. Eigenlijk is dit een 'musthave' voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Esther K.

Renata heeft mij tijdens de workshop BOOS geholpen om verdriet toe te laten en afscheid te nemen. Hierna voelde ik mij 10 kilo lichter en was er weer ruimte in mijn hoofd en hart. Een prachtige ervaring! Nogmaals bedankt!
Esther B.

Ben me bewust geworden hoe ik weer tot mezelf kan komen.
Saskia M.

Zinvol, toepasselijk, leuk. Heb er elke dag profijt van.
Annelies S.

Ik heb Renata aan het begin van mijn Sales carrière voor het eerst ontmoet. Ze is enthousiast en heeft veel kennis over Sales vaardigheden. Dagelijks maak ik nog gebruik van de vaardigheden die ze mij geleerd heeft. Mijn laatste training was vooral op psychologisch gebied en ook daar heeft Renata veel kennis van. Kortom van een training van Renata kun je veel leren.
Erik D.

Een zeer inspirerende en invoelende coach die met veel liefde en nuchterheid helpt om issues helder en grijpbaar te maken.
Gentia L.

Eerlijk, oprecht, betrokken, confronterend en met ongelofelijk veel liefde, dat is hoe Renata haar werk doet. Werken met haar is het grootste geschenk dat ik mezelf ooit heb gegeven. Voor iedereen die echt wil weten hoe het zit.
Rianne K.

Een week geleden hebben we elkaar ontmoet. Het werd een ervaring die mijn wezen aanraakte. Toen en nog steeds. Dankjewel, hier heb ik écht wat aan! Een autonoom proces gaat z’n gang, lekker buiten het hoofd om. Voelt als helend. En af en toe rolt er een nieuw inzicht binnen.
Dineke K.

Ik kan onze eerste kennismaking nog terug halen als de dag van gisteren. Ik heb Renata leren kennen als trainer van gesprekstechnieken. Vrij snel in de training merkte ik geïntrigeerd te zijn in hoe ze mijn gedrag en handelen terugkoppelde naar mezelf en niet naar, wat ik zelf had gedaan, die anderen! Al snel werd duidelijk dat ik nog behoorlijk wat zielschoonmaken, afscheid nemen en liefde voor mezelf te doen had. 3 jaar geleden ben ik in persoonlijke sessies aan de reis terug naar mezelf begonnen, met Renata als mijn reisgids. En wat een mooie, ontroerende reis maak ik nog altijd met en dankzij haar. Zo ontzettend dankbaar dat onze paden zijn gekruist.
Lieve Renata ik wens dat er nog vele met jou mogen werken en mooie reizen door en op zoek naar zichzelf zullen maken.
Esther T.

Wie ben ik, wat wil & kan ik en waarom voel ik geen emoties? Dat waren de vragen waarmee ik richting Renata kwam….die mij met open armen, humor en veel warmte ontving. Mijn gezin van herkomst kwam ter sprake en de patronen die ik daaruit meegenomen heb. Mijn zoektocht ging verder, waarin Renata me regelmatig vlijmscherp naar de kern bracht. Ze heeft me hierin begeleid, geconfronteerd en door elkaar geschud. De intensiteit, integriteit en veiligheid waarmee ze dat doet is bewonderend waardig. Geraakt en aangeraakt worden vervullen een cruciale rol, waarin voortdurend de ontwikkeling van mijn eigen autonomie voorop staat. Een reis die me vrijheid liet voelen, dichter bij mezelf heeft gebracht en me meer de vrouw laat zijn die ik werkelijk ben. Ik ben enorm dankbaar voor wat ik in mijn contacten met Renata heb mogen ontvangen.
Ellen R.

Nu 2 weken na de training merk ik dat er iets is veranderd in mij. Ik geef m’n grens (vaker) aan en zeg dus NEE, maar ik blijf het moeilijk vinden vooral als het nog 2 keer wordt gevraagd. Ik wil je nog bedanken voor de training en het stuk bewustwording dat er bij mij is ontstaan, bedankt!
Willeke N.

Renata ken ik al jaren en ik zou haar individuele coaching en haar groepstrainingen aan iedereen willen aanraden die klaar is voor een mooie en soms confronterende zoektocht naar zichzelf. Haar manier van coachen en begeleiden heb ik ervaren als zeer effectief, uniek en bijzonder. Ze voelt precies aan wat er aan de hand is, geeft enorm veel (zelf-)inzicht en ruimte tot reflectie, is "streng" als dat nodig is maar ze handelt altijd met zorg en respect in een veilige omgeving. Renata heeft mij heel erg veel gebracht en doet dat nog steeds. Renata is een heel mooi, vakkundig en bijzonder mens!
Sascha v M.

Ik werk al jaren met Renata. Ze is een geweldige trainer. Ze heeft een aanstekelijke manier van trainen, waarbij mensen zich veilig kunnen voelen en zelf bepalen wat ze willen leren. Naast vaardighedentrainingen kan Renata mensen op een bijzondere manier inzicht in hun eigen handelen geven. Ze geeft positieve feedback, waar je graag iets mee doet. Niet voor niets dat zij al 7 jaar trainingen verzorgt voor medewerkers en management.
Jennifer R.

Dank je wel voor de verrijkende en intensieve training. Het zijn twee waardevolle dagen geweest, die stof tot nadenken en tot actie geven. Tot ziens,
Marja R.

Bedankt En heel veel respect voor jou als trainer.. ik vond het indrukwekkend in inspirerend om mee te maken!
Alice K.

Dag Renata, Het is een zegen je te hebben ontmoet! De afgelopen dagen waren een ongelooflijke emotionele achtbaan. Deze ervaring heeft voor mij een voor altijd blijvende invloed, dat besef ik nu al. Heel veel dank daarvoor,
Anneke V.

Voor mij was het de start naar een nieuw leven met liefde en respect voor mezelf. Wat een warmte, vertrouwen en begrip kwam er plotseling op mijn weg....het heeft mijn héle leven op z' n kop gezet, uiteindelijk rust en peace gegeven in mijn hoofd en leven. ...
Lidy L.

Jij helpt mij verder te leven en te geloven in mijzelf. Een aanrader voor iedereen!
Karin G.

Wat een cadeau en mazzel dat ik Renata ooit ontmoet heb!
Eva B.

Opzoek naar inzicht en uitzicht? Je bent van harte welkom!
Neem direct contact op
© 2024 Re-Enter