Tarieven

Investering:

Zakelijk coachingstraject
6 sessies van +/- 1.5 uur

1800,- € excl. BTW
Supervisie / Coaching
per sessie

203,50 € incl. BTW
Particuliere coaching
per sessie, direct per pinbetaling te voldoen

152,50 € incl. BTW
Relatietherapie en
kindercoaching ouders

per sessie, direct per pinbetaling te voldoen

203,50 € incl. BTW

De gesprekken vinden plaats op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur. De verzekeraar vergoedt deze kosten niet maar dikwijls wil de werkgever een traject betalen. Ook kun je vaak via je werkgever aanspraak maken op je persoonlijk ontwikkelings- / trainingsbudget.

Tot 48 uur voor aanvang van het gesprek kun je een afspraak kosteloos afzeggen of verplaatsen. Daarna berekenen wij 100% van de prijs van een gesprek door.

Bedrijfstrainingen, management, teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap

De inhoud van bedrijfstrainingen wordt bepaald in overleg met de opdrachtgever. Hetzelfde geldt voor de duur en data van de trainingen. Wij spreken graag uw persoonlijke wensen met u door, zodat we een passend programma en een passende offerte voor u kunnen maken.

                                
 

Ethische Code en klachtencommissie

Re-Enter is aangesloten bij de Ethische Code van Phoenixopleidingen te Utrecht. Dat betekent dat wij werken volgens deze Code en hierop aanspreekbaar zijn. De aangesloten coach is aan de hand van de Code aanspreekbaar op zijn/haar handelen en de cliënt heeft de mogelijkheid de coach ethisch te toetsen. De Ethische Code is op verzoek in te zien. Bij klachten kun je je schriftelijk richten tot:

Ethische Commissie
Phoenix Opleidingen
Nieuwegracht 16
3512 LR Utrecht
Tel 030 - 238 05 47
deelnemer ethische code